Alemi ateşe veren bozguncular tayfası…
Alemi ateşe veren bozguncular tayfası…

Alemi ateşe veren bozguncular tayfası…

Alemi ateşe veren bozguncular tayfası…

Uğradıkları her yerleri (mekanlar/insanlar) ve dahi toplumları ağır ağır usuleten ve önce çok sinsice ve gizlice daha sonra açıktan savaş alemlerine çeviren içi ateşlerden cayır cayır yanan şeytanlardan bahsediyorum. Onların birçok isimleri var benim gözümde onların ismi azılı psikopatlar, sosyopatlar, gizli narsistler, münafıklar, fitneciler, nifakçılar ve Allah’a inanmayanlar vs.

İşlerine gelmeyen daha doğrusu çok korktukları ve baş edemedikleri, yani kontrolü altına alamadıkları herkesi, arkalarından başkasına kötüleyerek vuran ve aşağılayan ve dahi çekiştiren ve o kişinin kiminle arası iyiyse kimle dost ise bu dostluğu darma duman eden bir fitnedir bu anlatmaya çalıştıklarım.

Allah’a inanmadıkları için ve Allah’ta onları bu yüzden yüzüstü bıraktığı için içlerinde bu Allah eksikliğini şu alemdeki bulunan hiçbir şeyle dolduramadıkları için, ruhları alev alev yanar durur onların. Ve onların işte ruhlarından dışarı atmaya çalıştıkları bu aleve zerrece dahi dayanamadıkları için, alemi habire ve durmadan ateşe verme ve ateşe atma derdindeler. Dışarı devşirebildikleri ateş ise, içlerindeki yanan o dev çıyanın sadece bir yansımasıdır.

`Bana yar olmayan hiçbir şey başkasına da yar olmasın‘ diye düşünen ve öyle de hareket edendir bu hain tayfa. Yüzüne güler arkandan iş çevirir ve habire seni ofsayte (offside’e) düşürmeye çalışır. O güler gibi görünen yüzün arkasından öyle kuyular kazar öyle pusular kurar ki sana sen o kuyulara düşüpte cayır cayır yanmaya başladığın an başlarsın kendine bu işle ilgili sorular sorup durmaya ve düşünürsün ki `bu nasıl bir insan ki beni bu duruma getirdi/düşürdü?‘

Tabii ki o çıyanın çıyanlığını yaptığını anlayabildiğin an sorabilirsin ancak bu soruyu kendine. O tayfa öyle bir tıkır tıkır işler ki yıllarca bile sürebilir onun ettiği sinsi ve kurtlu haltı anlamaya. Hele hele bu yaratıklar eğer ki sana çok yakın olanlardan oluşuyorsa, işte o vakit yandın. Zira insan en yakınındaki olan birisiyle ilgili `kendi yakınına bunu yapamaz yapmaz‘ diye düşünür oysaki bu fitne öyle bir fitnedir sana görünen adı yakınındır, akrabandır, arkadaşındır, güvendiğindir ama o bunların hiçbirisi değildir. O sadece bu isimleri/rol model tabirlerini yüzeysel olarak bir kılıf gibi kullanır, etmiş olduğu şeytanlıkların üstünü örtmek için ve dahi onun ne mal olduğu toplum tarafından anlaşılmasın bilinmesin diye yapar bunu.

Çünkü onlar ancak bizler onları anlamadığımız, onların bizlere yaptığı kötülüğü onlara karşı bizzat dillendirmediğimiz için bu kadar zaman süreli yalanlar konuşabilir ve bize karşı habire atakta bulunabilirler. Foyaları ortalara döküldüğünde işte o zaman yanar tutuşurlar. Çünkü yıllarca üzerinde çalışmış oldukları ağır planlar aklı başında olan insanlara artık mağlum olduğunda onlar yeni bir plan kurmak zorunda kalırlar bu da çok vakitlerini alır onların bunu bilirler. Gerçekten de ben 40 yıl önceden dahi kurulmuş bir planı ancak bugün anlamış olduğum oluyor ve şaşırıp kalıyorum, bu cahil tayfanın şeytanlıklarının bu denli uzun süre kadar zaman üstü nasıl örtülü kalabildi diye.

Onlar anababa görünümünde de olurlar, akraba gibide gösterirler kendilerini, ama bil ki onlar şeytanın bizzatihi bir yansımasıdırlar. Onlar anababa, evlat, akraba, arkadaş, dost adı altında temelinde ise şeytana tapanlardırlar. Bu yüzden işte uzun süre açığa çıkmadan alttan iş yürütebiliyorlar.

Zaten bu bilgiyi bana Rabbim ışıttığı andan itibaren ancak anlayabildim herkese hemen güvenilmemesinin çokça gerekli, hayati ve dahi tamamen elzem olmuş olduğunu. Ben çoktandır bir insanın ağzından bal gibi damlayan süslü püslü sözlere hemen inanmamaya gayret ediyorum çünkü geneli olarak bir kişinin eylemlerine bakmaya çalışıyorum. Zira birçok insanın ağzı çok kalabalık laflar eder ama eyleme gelince nasılsa suspus oluyorlar. İşte buradan anlıyorum karşımdaki kişi bana vermiş olduğu sözü tutuyor mu yoksa bozuyor mu diye. İnan bana birçok yaratık söz veripte onu tutmak dahi nedir bilmiyorlar! Oysaki bence bu olgu adalet terazisini de ayarda tutan mekanizmalardan bir tanesidir.

Gelelim tekrar bozguncu tayfasının bir diğer açık ve net olan karakteristik yapısına: Senin anlaşamadığın/hayatından çıkarmış olduğun kişileri kendilerine dost bilirler, seni onlarlara bir olup arkandan atar tutarlar ayrıca bu ortak noktada beraberlerşirler de akabinde ise sana karşı atağa geçerler.

Nisa 45. Ayet

Allah, sizin düşmanlarınızı daha iyi bilendir; bir veli (en güvenilir bir dost) olarak Allah yeter, bir yardımcı olarak da Allah yeter.

07.11.2022/10.04.2023

Elmas